Κλείσε parking άμεσα από το κινητό σου!

2

Το ParkAround λύνει εύκολα και άμεσα το πρόβλημα του parking σε κεντρικά και πολυσύχναστα μέρη της Αθήνας, του Πειραιά, στα Αεροδρόμια, αλλά και σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας, μέσω του κινητού τηλεφώνου. Με το δωρεάν Download του ParkAround App για iPhone και Android, μπορείτε να κλείσετε θέση εύκολα και γρήγορα, από όπου και να βρίσκεστε, από το κινητό τηλέφωνό σας!

Δείτε ακόμη: Parking Αεροδρομίου από 4 ευρώ

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την περιοχή, να δείτε τιμές και να κλείσετε τη θέση σας online και να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στο σημείο που σας εξυπηρετεί, δίχως να ψάχνετε άσκοπα θέσεις parking και να χάνετε το χρόνο σας.

Τα οφέλη του ParkAround App είναι πάρα πολλά. Καταρχήν, μπορείς να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου εκεί που θέλεις στη χαμηλότερη τιμή μέσω της γρήγορης αναζήτησης και εμφάνισης των πλησιέστερων και οικονομικότερων χώρων. Με το ParkAround App μπορείς να βρεις το μέρος που ψάχνεις μέσω φωνητικής αναζήτησης, να δεις τις παροχές των συνεργαζόμενων χώρων στάθμευσης και να ενημερωθείς σχετικά με το ωράριο και την πληρότητα των parking στην πόλη.

Με το ParkAround μπορείς να κάνεις εύκολη αναζήτηση των σημείων που σε ενδιαφέρουν στην στην πόλη και που μπορείς να παρκάρεις κοντά σε αυτά. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κράτηση στον ίδιο χώρο στάθμευσης μέσω της δυνατότητας εμφάνισης ιστορικού κρατήσεων. Πολύ σημαντικές είναι και οι χιλιάδες αξιολογήσεις των χρηστών, οι οποίες θα σε βοηθήσουν στην επιλογή του πιο κατάλληλου parking.

Πάτησε εδώ για τις καλύτερες προσφορές μέσω online κράτησης.

Με το ParkAround παρκάρεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Αν ταξιδεύεις συχνά ή κινείσαι τακτικά στην πόλη με το αυτοκίνητό σου, το ParkAround App είναι η Νο1 εφαρμογή για parking που πρέπει να υπάρχει στο κινητό σου. Το ParkAround App σου λύνει τα χέρια!