Οικονομικό parking στο λεπτό!

3

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη των οδηγών ειδικά όταν βρίσκονται στο κέντρο μεγάλων πόλεων ή προγραμματίζουν να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο ή πλοίο, είναι πού θα παρκάρουν το αυτοκίνητό τους με άνεση και ασφάλεια.

Μέσω του ParkAround το πρόβλημα αυτό λύνεται εύκολα, αφού μέσα σε ένα λεπτό μπορείτε να κλείσετε parking. Το ParkAround είναι μία δωρεάν on-line υπηρεσία και mobile εφαρμογή (ParkAround App για iPhone και Android) μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να κλείσει θέση parking σε προνομιακή τιμή. Συνεργάζεται με 200 και πλέον χώρους στάθμευσης που βρίσκονται σε αεροδρόμια, λιμάνια και μεγάλα αστικά κέντρα ενώ έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πάτησε εδώ για τις καλύτερες προσφορές μέσω online κράτησης.

Η διαδικασία κράτησης μίας θέσης είναι ιδιαίτερα απλή

  1. Επιλέγεις περιοχή και διάρκεια στάθμευσης
  2. Συγκρίνεις τις αποκλειστικές προσφορές των χώρων στάθμευσης.
  3. Κάνεις δωρεάν κράτηση και η θέση σου σε περιμένει!

Ταξιδιώτες που αναχωρούν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», από το αεροδρόμιο«Μακεδονία», καθώς και του Ηρακλείου, των Χανίων και της Ρόδου, κάνουν κράτηση για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους μέσω του ParkAround. H υπηρεσία παρέχει λύση και στους ταξιδιώτες που σαλπάρουν από το λιμάνι του Πειραιά και του Βόλου. Τέλος, οι ταξιδιώτες που αναχωρούν από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ Κηφισού μπορούν να φτάσουν εκεί με το αυτοκίνητό τους και να το σταθμεύσουν.

Με το ParkAround o οδηγός έχει διπλό όφελος, επειδή εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα της θέσης του και πετυχαίνει αποκλειστικές τιμές. Σε ορισμένες περιπτώσεις το κόστος είναι μέχρι και 80% χαμηλότερο από το αρχικό. Ενδεικτικά, το κόστος της στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας ξεκινά από 1,5 €/ώρα, ενώ σε parking στο αεροδρόμιο η στάθμευση μπορεί να γίνει με 4 €/ημέρα.

Η εντελώς δωρεάν κράτηση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 1 λεπτό και ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να κάνει εύκολα αλλαγές στην κράτησή του αν χρειαστεί.

Πέρα από τον κλασικό τρόπο πληρωμής με μετρητά υπάρχει σχεδόν πάντα η επιλογή της on-line πληρωμής με χρήση κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής) μέσα από το απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του ParkAround. Με την ολοκλήρωση της κράτησης αποστέλλεται SMS και e-mail επιβεβαίωσης με αναλυτικές οδηγίες για τη διαδρομή μέχρι το parking.

Επιπλέον, το ParkAround επιβραβεύει τους πιστούς οδηγούς μέσα από το πρόγραμμα «Παρκάρεις και κερδίζεις». Ο οδηγός κερδίζει πόντους με κάθε κράτηση, οι πόντοι μετατρέπονται σε credits και στη συνέχεια εξαργυρώνονται, προσφέροντας έτσι δωρεάν σταθμεύσεις!

Πάτησε εδώ για τις καλύτερες προσφορές μέσω online κράτησης.