Τρίτο βραβείο ESP για την EKKA Service Καλλιθέας

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (2016, 2017 και 2018), η EKKA Service Καλλιθέας έλαβε το πολύ σημαντικό βραβείο Excellence Service Program (ESP).

Αξίζει μάλιστα να τονιστεί ότι η EKKA Service ήταν ο μοναδικός Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz και smart που κέρδισε το ESP ταυτόχρονα στα Mercedes, στα smart και στα ελαφρά επαγγελματικά. Γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο του επαγγελματισμού, τη συνέπεια και την αφοσίωση της ομάδας της EKKA Service Καλλιθέας.  κερδίσαμε το ESP ταυτόχρονα και στα Mercedes και στα smart και στα ελαφρά επαγγελματικά

Για να βραβευτεί ένας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz και smart με το βραβείο Excellence Service Program, θα πρέπει να πληροί πολλές και αυστηρές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και αφορούν τις υπηρεσίες After Sales, οι οποίες παρέχονται στους πελάτες.

O Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz EKKA Service Καλλιθέας με την πολυετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο service του αυτοκινήτου σας αλλά και στις επισκευές του αμαξώματος. Έτσι το αυτοκίνητο Mercedes ή smart που έχετε στην κατοχή σας διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όχι μόνο μηχανικά αλλά και σε εμφάνιση.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα (Service – Φανοποιείο)
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας (Φανοποιείο)
  • ΕΚΚΑ line: 210 9248880
  • Site: www.ekkaservice.gr
  • Facebook: EKKA Service

Χάρτες:

Get it on Google Play Download on the App Store