Citroen C1 με τρία χρόνια άτοκα και νέα έκδοση

Το νεανικό και οικονομικό μικρό μοντέλο της Citroen, το C1 γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό μέσω του νέου προωθητικού προγράμματος Citroen Respect. Το Citroen C1 μπορεί να αποκτηθεί από μόλις 9.990 ευρώ ή 3 χρόνια άτοκα (διάρκεια 36 μήνες) και με μηνιαία δόση από 183 ευρώ με προκαταβολή 37,1% (3.850 ευρώ). Διαθέσιμο και στις εκδόσεις: Feel και Shine.

Διαθέσιμη είναι και η νέα έκδοση του Citroen C1 με την ονομασία Flair, η οποία περιλαμβάνει πλήρη στάνταρ εξοπλισμό, όπως είναι ESC, Ηill Assist, Air Condition, φώτα ημέρας LED, ηλεκτρικά παράθυρα και trip computer και διατίθεται με τους οικονομικούς και αποδοτικούς βραβευμένους κινητήρες βενζίνης 1.0 68hp και 1.2 82hp.

Citroen Respect

Μέσω του προγράμματος “Citroen Respect“, η Citroen δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στους δυνητικούς και στους ήδη πελάτες της, προσφέροντας τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να αποκτήσουν ευκολότερα και με ευελιξία το πρώτο τους αυτοκίνητο, το πρώτο τους Citroen. Το “Citroen Respect” θα χρησιμοποιηθεί στη γενικότερη επικοινωνία της γκάμας. Στην περίπτωση του C1, ο υποψήφιος πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο απόκτησης του μοντέλου είτε με άτοκη χρηματοδότηση, είτε με έκπτωση.

Παράδειγμα Χρηματοδότησης: Citroen C1 1.0 VTi 68 Flair, Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 10.371€, προκαταβολή 37,1%, μηνιαία δόση 183€, διάρκεια 36 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://c1.citroen.gr/.

Πατήστε Εδώ για να κλείσετε Test Drive.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμή Citroen C1 5d 1.0 λτ. 69PS Auto

Κλείστε τώρα Test Drive με το νέο Citroen C3!

Δοκιμή Citroen C3 ντίζελ 1.6 BlueHDi 75 PS

Get it on Google Play Download on the App Store