Renault Megane με 5ετή εγγύηση και 3,9% επιτόκιο

Το νέο Renault Megane προσφέρεται αυτή την περίοδο με πολλά προνόμια αγοράς, στα πλαίσια του Megane Open Days. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault προσκαλεί το κοινό να μετάσχει στις Megane Open Days, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Renault το διάστημα από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 8 Ιούλιου, δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε θελήσει να οδηγήσει το νέο Megane.

Παράλληλα, στα πλαίσια των Megane Open Days, θα ισχύσει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Renault Megane. Αυτό -εκτός άλλων- περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,9% με προκαταβολή 30% ή 50% και εξόφληση σε 48 ή 60 δόσεις αντίστοιχα, καθώς και 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο Renault Megane προσφέρεται με τους οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης 1.2 TCe 100hp, 1.2 TCe 130hp και πετρελαίου 1.5 dCi 90hp, 1.5 dCi 110hp, 1.6 dCi 130hp και 1.6 dCi 165hp.

Για περισσότερα στοιχεία για τις Megane Open Days μπορείτε να πατήσετε πάνω σε αυτό τον σύνδεσμο, στον οποίο θα μπορέσετε να κλείσετε το test drive με το νέο Renault Megane στην εμπορία της γαλλικής εταιρείας που επιθυμείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Νέες πληροφορίες για το Renault Megane RS

Ανανεωμένα Dacia Sandero και Duster σε χαμηλές τιμές

Δοκιμή Renault Megane 1.2 TCe 130 PS

Get it on Google Play Download on the App Store