Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα με χαμηλό επιτόκιο από τη Skoda

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda, Kosmocar A.E., σε συνεργασία με την Skoda Financial Services ανακοινώνει 4 νέα χρηματοδοτικά προγράμματα με χαμηλό επιτόκιο, που περιλαμβάνονται στο Skoda Clever Plan και τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να καλύπτουν την ανάγκη κάθε αγοραστή.

Ξεκινώντας με το πρόγραμμα Classic Clever, η ελάχιστη προκαταβολή ορίζεται στο 30%, το επιτόκιο είναι 6,5% και η αποπληρωμή μπορεί να γίνει έως και τους 48 μήνες. Παράλληλα, το πρόγραμμα συνοδεύεται με 4ετή εγγύηση, 4 χρόνια ασφάλεια και οδική βοήθεια 2 ετών.

Προχωρώντας στο πρόγραμμα Classic Clever Plus, περιλαμβάνονται όλα τα παραπάνω, μαζί με 4 χρόνια οδική βοήθεια, χαμηλότερο επιτόκιο 5,9%, αλλά και τη δυνατότητα προσθήκης service για 4 χρόνια.

Στην περίπτωση του προγράμματος Auto Clever, πρόκειται για χρηματοδότηση τύπου balloon, όπου για την τελευταία και μεγαλύτερη δόση του δανείου δίνεται η δυνατότητα είτε αποπληρωμής της, είτε αναχρηματοδότησής της, είτε επαναγοράς του αυτοκινήτου. Οι όροι είναι ίδιοι με το Classic Clever, με χαμηλότερο όμως επιτόκιο 4,5%.

Το τελευταίο νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης είναι το επίσης τύπου balloon Auto Clever Plus, που δίνει όπως και το Auto Clever στο τέλος της χρηματοδότησης τρεις επιλογές για την τελευταία και μεγαλύτερη δόση, ενώ περιλαμβάνει ό,τι και το Classic Clever Plus, έχοντας όμως ακόμη πιο χαμηλό επιτόκιο 3,9%.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και παραδείγματα, αλλά και από πόσο ξεκινούν οι δόσεις ανά μήνα, μπορείτε να βρείτε στο http://www.skoda.gr/finance/

Διαβάστε ακόμα: 

Οι τιμές των ανανεωμένων Skoda Citigo και Rapid 

Στην Ελλάδα η νέα Skoda Octavia-Όλες οι τιμές 

Δοκιμή Skoda Kodiaq 2.0 TDI 150 PS 4×2 DSG

 

Get it on Google Play Download on the App Store