SEAT Ibiza με επιτόκιο 3,9% και επιπλέον παροχές

H SEAT ανακοίνωσε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για το καινούργιο Ibiza, το οποίο προσφέρει σε όποιον το επιλέξει χαμηλό επιτόκιο μόλις 3,9%, εξασφαλίζοντας στον αγοραστή του μοντέλου πολύ χαμηλή μηναία δόση.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή SEAT Ibiza 1.0 Eco TSI 95 PS

Ειδικότερα, το νέο πρόγραμμα που προέρχεται από συνεργασία με τη Volkswagen Financial Services έχει ως χαρακτηριστικό το πολύ χαμηλό επιτόκιο του 3,9% (+0,6% εισφορά), με ελάχιστη προκαταβολή το 30% και διάρκεια χρηματοδότησης που μπορεί να φθάσει έως και τους 48 μήνες. Η δόση που προκύπτει για τον υποψήφιο αγοραστή με το νέο πρόγραμμα ξεκινά από μόλις 198 ευρώ το μήνα, στην αρχική έκδοση 1.0 Reference 75 PS του νέου SEAT Ibiza. Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο SEAT Ibiza διατίθεται ακόμα με τους κινητήρες 1.0 ECO TSI με 95 και 115 ίππους, τον 1.5 TSI EVO 150HP και τον φυσικού αερίου 1.0 TGI CNG 90HP.

Διαβάστε ακόμα: Νέο SEAT Leon CUPRA R με 310 άλογα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον Κάλυψη Προστασίας Αποπληρωμής Δανείου, ενώ συνδυάζεται υποχρεωτικά με κατ’ ελάχιστο 6μηνη ασφάλιση του αυτοκινήτου με πληρωμή από τον πελάτη στο πρόγραμμα Auto Protection που περιλαμβάνει:

Αστική ευθύνη προς τρίτους

Οδική βοήθεια από ατύχημα – All Help

Ιατρική Υποστήριξη

Αστική ευθύνη εντός πορθμείου

Αστική ευθύνη ρυμουλκούμενου

Αστική ευθύνη πυρός 

Προστασία αποπληρωμής δανείου / ατύχημα ιδιοκτήτη

Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

Πυρός / τρομοκρατικές ενέργειες

Πυρός από στάσεις και απεργίες

Ολική κλοπή

Αυτοκίνητο αντικατάστασης (σε περίπτωση κλοπής)

Εγγύηση αξίας

Get it on Google Play Download on the App Store