Honda CR-V 1.6 diesel με όφελος μέχρι 5.000 ευρώ

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανονμέας της Honda στην Ελλάδα, προσφέρει το Honda CR-V στην πιο συμφέρουσα τιμή που ξεκινά από 27.750 ευρώ, με όφελος για τον πελάτη το οποίο φτάνει μέχρι και τις 5.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Honda CR-V 1.6 i-DTEC 4WD 9AT

Πιο συγκεκριμένα η τιμή της έκδοσης CR-V 1.6 i-DTEC Comfort 2WD τώρα είναι 27.750 ευρώ.

Το μέγιστο όφελος των 5.000 ευρώ για τον πελάτη είναι ένας συνδυασμός έκπτωσης 3.000 ευρώ για την έκδοση CR-V 1.6 i-DTEC 4WD MT και της χρήσης του προγράμματος «Όλα είναι Δυνατά».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Όλα είναι Δυνατά» οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης.

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το ισχυρότερο 1.000άρι turbo μικρομεσαίο;

5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.

5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance.

  Συνέχιση του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

Πατήστε Εδώ για το νέο τιμοκατάλογο Honda

 

Get it on Google Play Download on the App Store