Νέες after sales προσφορές από τη Nissan

Η Nissan ανακοίνωσε νέες σημαντικές και συμφέρουσες προσφορές στο κομμάτι του after sales μέσω του προγράμματος All Clear Service.


Πιο συγκεκριμένα η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Nissan, παλαιών και νέων, έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά του σέρβις. Αυτά είναι τα λιπαντικά Nissan, φίλτρα λαδιού, αέρα, καμπίνας και καυσίμου, μπουζί, ιμάντες, τακάκια, δίσκους και σιαγώνες φρένων. Επιπρόσθετα παρέχει τη δυνατότητα για δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε 25 σημεία στο αυτοκίνητό σας καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος (μοντέλα Nissan μετά το 2000).

Ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος περιλαμβάνει διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, όπως είναι τα υγρά φρένων, το αντιψυκτικό, τα υγρά υδραυλικού τιμονιού, τους δίσκους και τα τακάκια, τα λάδια, τις λεπίδες των υαλοκαθαριστήρων, έλεγχο ιμάντων, σωληνώσεων καυσίμου, φώτων και πολλών ακόμα τμημάτων για την ασφαλή σας μετακίνηση.

Διαβάστε ακόμα: Nissan Micra με μηνιαία δόση από 149 ευρώ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου 2018. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan.

Get it on Google Play Download on the App Store