Renault after sales προσφορές για το χειμώνα

Η Renault μέσω του προγράμματος Total Care προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και αυτό το χειμώνα, έχοντας δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες After Sales. Και αυτό το χειμώνα μέσω του προγράμματος Total Care, η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματός τους.

Διαβάστε ακόμη: Οδηγούμε στην Ελλάδα το νέο Dacia Duster

Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από 11 πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξ’ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι η αλλαγή λαδιών – φίλτρου κοστίζει από 58 ευρώ, το service από 146 ευρώ, ο καθαρισμός air condition κοστίζει από 25 ευρώ, οι δισκόπλακες από 110 ευρώ κ.λπ. (οι τιμές περιλαμβάνουν κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α.). 

Δείτε αναλυτικά τα πακέτα Renault Total Care για το Renault σας εδώ.

Ακόμα και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+ με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α.).

Διαβάστε ακόμη: Video: Παρουσίαση του νέου Renault Megane

Παράλληλα, η Renault προσφέρει αξεσουάρ για τα μοντέλα Clio, Captur, Kadjar, Twingo, Megane αλλά και για τα Dacia Sandero και Duster (μπάρες οροφής, μπαγκαζιέρα οροφής, ταπέτο χώρου αποσκευών, πατάκια, προστατευτικά, μαρσπιέ αλουμινίου, κοτσαδόρο κ.λπ.) με έκπτωση 30%.

Get it on Google Play Download on the App Store