Έκπτωση έως 2.500 ευρώ για το Isuzu D-Max

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Isuzu στη χώρα μας, η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για το δημοφιλές pick-up μοντέλο Isuzu D-Max. Πιο αναλυτικά, μόνο μέχρι τέλη Μαΐου, δίνεται η δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προσφορά έως 2.500 ευρώ έκπτωση σε όλο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών Isuzu.

Δείτε ακόμη: Διαθέσιμο το νέο Isuzu D-MAX Hi-Lander

Να υπενθυμίσουμε ότι το ανανεωμένο Isuzu D-Max ξεκίνησε τη διάθεσή του στη χώρα μας στις αρχές του 2017 σε πολλούς τύπους αμαξωμάτων, όπως είναι με μονή καμπίνα (Regular Cab), με επιμηκυμένη καμπίνα (Extended Cab) και με διπλή καμπίνα (Double Cab). Οι τιμές για τις εκδόσεις με μονή καμπίνα ξεκινούν από 22.400 ευρώ, με την επιμηκυμένη καμπίνα από 27.900 ευρώ (με 4κίνηση) και οι 4θυρες 4×4 από 30.150 ευρώ (τιμές χωρίς την έκπτωση).

Την κίνηση του D-Max αναλαμβάνει ο ολοκαίνουργιος πετρελαιοκινητήρας 1.9 λτ. (προδιαγραφών ρύπων Euro 6b χωρίς τη χρήση AdBlue) με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας (VGS Turbo), ο οποίος αποδίδει 164 ίππους και 360 Nm ροπής μεταξύ 2.000 – 2.500 σ.α.λ.

Επίσης, να σημειωθεί ότι τα οχήματα Isuzu D-Max που εισάγονται στην ελληνική αγορά, κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Isuzu στην Ταϊλάνδη, το οποίο λειτουργεί υπό τον έλεγχο και τις αυστηρές προδιαγραφές της μητρικής εταιρείας Isuzu Ιαπωνίας.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Isuzu D-MAX 1.9 λτ. 164 PS

Get it on Google Play Download on the App Store