Νέες εκδόσεις Audi με όφελος έως 6.500 ευρώ

Η Audi παρουσιάζει στην ελληνική αγορά νέες, ειδικές εκδόσεις με την ονομασία Limited, για τα Α1Α3, Α4, Q2 και Q3. Οι εκδόσεις αυτές υπογραμμίζουν το στυλ των αυτοκινήτων, ενώ διαθέτουν πλουσιότερο εξοπλισμό ο οποίος διατίθεται με όφελος που φτάνει έως και τις 6.500 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Αυτό το VW Golf GTI δεν υπάρχει!

Τα μοντέλα που αποκτούν τις νέες εκδόσεις Limited Edition είναι τα Audi A1 Sportback Admired Style, Audi A1 Sportback Active Style, Audi A3 Sport S-Line Black Edition, Audi Q2 Active και Active Plus και Audi Q3 Competition.

Το Audi A1 Sportback Admired Style Limited Edition διατίθεται είτε με τον 1.0 TFSI βενζινοκινητήρα 1.0 λτ. ή με τον 1.6 λτ. TDI πετρελαιοκινητήρα. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 20.990 ευρώ με όφελος στα 4.990 ευρώ.

Το Audi A1 Sportback Active Style Limited Edition έχει λεπτομέρειες σε κόκκινο ή λευκό χρώμα και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με τον 1.0 TFSI βενζινοκινητήρα και τιμή στις 20.740 ευρώ με όφελος που ξεπερνά τα 1.200 ευρώ.

Το Audi A3 Sport S-Line Black Edition διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα βενζίνης 1.5 λτ. TFSI των 150 ίππων με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων (CoD), τόσο για Sportback όσο και για Sedan αμάξωμα. Οι χαρακτηριστικές μαύρες λεπτομέρειες τονίζουν ιδιαίτερα την προσωπικότητά του. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 31.080 ευρώ, ενώ το όφελος από τον επιπλέον εξοπλισμό φτάνει έως και τις 6.460 ευρώ.

Τα Audi Q2 Active & Active Plus Limited Editions θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και έχουν μία σειρά από αισθητικές και εξοπλιστικές αλλαγές, αφού έρχονται με λευκό χρώμα Ibis, ζάντες 18 ιντσών και πακέτα εξοπλισμού Connectivity και Comfort.

Διαβάστε επίσης: H Audi ετοιμάζει το νέο κορυφαίο RS 6 Sedan

Τέλος υπάρχει το Audi Q3 Competition Limited Edition με τον βενζινοκινητήρα 1.4 TFSI 150 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο το οποίο κοστίζει 36.722 ευρώ και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει S line εξωτερικό πακέτο, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, σπορ δερμάτινο τιμόνι και σπορ  ανάρτηση.

Get it on Google Play Download on the App Store