Skoda Citigo με δώρο το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Το μίνι μοντέλο της Skoda, το Citigo γίνεται τώρα ακόμα πιο ελκυστικό και προσιτό ως αγορά, καθώς η Kosmocar – Skoda, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Skoda στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διάθεσή του με δώρο το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι στα 9.580 ευρώ, ενώ η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στην 3θυρη έκδοση Active, με τον κινητήρα ενός λίτρου, ισχύος 60 ίππων.

Δείτε ακόμη: «Δεύτερη νιότη» για το Skoda Octavia των 700.000 χιλιομέτρων (+video)

Το ημιαυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων -γνωστό ως ASG- με βάρος λιγότερο από 30 κιλά, είναι ένα από τα ελαφρύτερα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που κατασκευάστηκαν ποτέ. Παράλληλα, με αυτό επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καθώς η κατανάλωση βενζίνης είναι μειωμένη κατά 0,1 του λίτρου ανά 100 χλμ., σε σχέση με το χειροκίνητο (4,3 έναντι 4,4 λ./100 χλμ.). Το αυτόματο Citigo με τον 1.000άρη κινητήρα των 60 ίππων και 95 Nm ροπής επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 16,7 δευτερόλεπτα, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 162 χλμ./ώρα, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι 100 γρ./χλμ.

Στον εξοπλισμό της βασικής έκδοσης Active περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι ESP, 4 αερόσακοι, ρυθμιζόμενο τιμόνι σε ύψος, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό και air condition. Το μόνο ουσιαστικό που λείπει από τον στάνταρ εξοπλισμό είναι το ηχοσύστημα.

Δείτε ακόμη: Η ακριβότερη Skoda Superb κοστίζει 136.000 ευρώ (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store