Νέο σπορ Renault Trezor δείχνει το μέλλον της μάρκας (+video)

Από τα πιο εντυπωσιακά πρωτότυπα μοντέλα που παρουσιάζονται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού είναι και το πρωτότυπο Trezor, το οποίο δείχνει το όραμα της εταιρείας τόσο σε επίπεδο αισθητικής, όσο και συνολικότερης λειτουργίας του αυτοκινήτου, σηματοδοτώντας ένα νέο σχεδιαστικό κύκλο που θα χαρακτηρίζει τα μελλοντικά μοντέλα της Renault.

Το μακρύ (4.700 χλστ.), πλατύ (2.180 χλστ.), χαμηλό (1.080 χλστ.) και με μεταξόνιο 2.776 χλστ. αμάξωμα του Trezor με τις δυναμικές αναλογίες, το έντονο ανάγλυφο των επιφανειών και τη φωτεινή υπογραφή δημιουργούν ένα σύνολο που χαρακτηρίζεται από την ένταση και παράλληλα την αεροδυναμική βελτιστοποίηση (Cd: 0,22). Το βάρος του ανέρχεται στα 1.600 κιλά, ενώ για την κατασκευή του έχει γίνει συνδυασμός ανθρακονημάτων και χάλυβα. Τη δυναμική του εικόνα ενισχύουν με την σειρά τους και οι μεγάλης διαμέτρου ζάντες των 21 ιντσών εμπρός και των 22 ιντσών πίσω.

Το Trezor χρησιμοποιεί για την κίνησή του αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια με συστοιχίες που βασίζονται στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί και το Z.E. 40. Η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 350 ίππους και τα 380 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Δείτε το RenaultTrezorκαι στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store