Νέο Renault Duster Extreme για σκληροτράχηλο off-roading

Ένα ακόμα ενδιαφέρον πρωτότυπο αυτοκίνητο που κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σάλο Πάολο, είναι και το Renault Duster Extreme (διατίθεται στη Βραζιλία με τα σήματα της Renault και όχι της Dacia), με τα σκληροτράχηλα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά.

Την έντονα περιπετειώδη εμφάνισή του επιμελήθηκε το σχεδιαστικό κέντρο της Renault RDAL (Renault Design Latin America) στο Σάο Πάολο, Βραζιλία και αν μη τι άλλο το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Στο Duster Extreme Concept ξεχωρίζουν εξωτερικά το σατινέ γκρι χρώμα, οι πιο μυώδεις προφυλακτήρες με τις προστατευτικές ποδιές τους γάντζους και τον εργάτη μπροστά, η σχάρα οροφής με τους προβολείς LED και τα πιο σπορτίφ φανάρια. Παράλληλα την extreme off road εικόνα του ενισχύουν τα χωμάτινα ελαστικά και η αισθητά αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος.

Στο εσωτερικό του με το μαύρο διάκοσμο και τα ίδιας απόχρωσης δερμάτινα καθίσματα διακρίνονται επίσης τα κόκκινα διακοσμητικά στους αεραγωγούς, η προσθήκη στο ταμπλό με το λογότυπο «Extreme» και η ένδειξη «4WD» στο τιμόνι.

Η Renault δεν ανακοίνωσε πληροφορίες για τον κινητήρα που κρύβει το Duster Extreme Concept. Το πιθανότερο είναι να εφοδιάζεται με τον 2.0 λτ. flex-fuel απόδοσης 148 ίππων με αιθανόλη και 143 ίππων με βενζίνη.

Get it on Google Play Download on the App Store