Το πρώτο video της αναγεννημένης Alpine

Φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης για την Alpine A120, το μοντέλο με το οποίο θα αναγεννηθεί η γαλλική μάρκα και για αυτό η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο video από το κουπέ της, το οποίο πάντως είναι καμουφλαρισμένο πλήρως.

Στο video θα δούμε τρία μοντέλα του γαλλικού κουπέ να πλαγιολισθαίνουν σε βρεγμένο οδόστρωμα (μην χαλάσουν και λάστιχο οι Γάλλοι) χαρίζοντάς μας μερικά εντυπωσιακά super slow motion πλάνα.

Δείτε ακόμη: Το μοντέλο για το οποίο θυσιάστηκε το Super Clio των 275 ίππων

Παράλληλα με την δημοσιοποίηση του video, η Alpine ανακοίνωσε πως η Α120 θα κατασκευαστεί αρχικά σε μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση, την Premiere Edition, σε μόλις 1.955 μονάδες οι οποίες θα διατεθούν σε συγκεκριμένες χώρες (Σουηδία, Πορτογαλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία και Ισπανία).

Όσον αφορά τα μηχανολογικά του μέρη, το μοντέλο της Alpine φημολογείται πως θα εφοδιάζεται με νέο μοτέρ 1.8 λτ. το οποίο με τη βοήθεια τούρμπο θα αποδίδει κάτι παραπάνω από 250 ίππους (οι αισιόδοξοι κάνουν λόγο για 300 ίππους).

Όπως φαίνεται και στο video, από τους αεραγωγούς πίσω από το παρμπρίζ, το μοτέρ θα είναι τοποθετημένο εμπρός από τον πίσω άξονα και το αυτοκίνητο θα είναι φυσικά πισωκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store