Έτσι θα είναι το νέο Renault Megane RS

Μπορεί η Renault ακόμη να μην έχει δώσει επίσημες εικόνες από το Megane RS, το οποίο εξάλλου βρίσκεται στο στάδιο δοκιμών εξέλιξης, χάρη στην αφοσίωση κάποιων ανεξάρτητων σχεδιαστών όμως, μπορούμε να δούμε πως θα είναι αυτό, μέσα από έξι λεπτομερέστατες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Προφανώς και είναι νωρίς ακόμη για να δούμε επίσημες εικόνες από το νέο Renault Megane RS. Εξάλλου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν που δημοσιεύσαμε κατασκοπευτικές φωτογραφίες του, που το έδειχναν με την αμφίεση του Megane GT και φαρδύτερα φτερά, να κάνει βόλτες σε δημόσιους δρόμους.

Αυτή τη φορά όμως, χάρη στον αυτοκινητικό σχεδιαστή Oumar αλλά και μία ομάδα ανθρώπων πίσω από αυτόν, βλέπουμε με κάθε λεπτομέρεια πως θα είναι το νέο Megane RS.

Δείτε επίσης: Ο εφιάλτης της πράσινης κόλασης (+video)

Ο Oumar έχει πάρει τους προβολείς από το Clio RS, τις ζάντες από το Renault Kadjar και τα λογότυπα 4Control από το Megane GT, ενώ το πίσω μέρος με τον αεροδυναμικό διαχύτη και τις απολήξεις της εξάτμισης είναι μία μίξη Clio RS και Megane RS 275 Trophy. Στο εσωτερικό έβαλε καθίσματα Recaro, ενώ ο επιλογέας είναι και αυτός από το Megane GT.

Εμείς να πούμε συγχαρητήρια στη σχεδιαστική ομάδα για τις εικόνες που μας δίνει, οι οποίες πραγματικά είναι εξαιρετικές σε ποιότητα και λεπτομέρεια και να θυμίσουμε πως το νέο Renault Megane RS θα έχει τουλάχιστον 300 ίππους και ενεργητική τετραδιεύθυνση. Το επίσημο λανσάρισμά του οριοθετείται χρονολογικά για το φθινόπωρο του 2017.

Get it on Google Play Download on the App Store