Νέο πλούσιο Renault Clio Business με χώρο φόρτωσης μισού τόνου

Η Renault λανσάρει στην Ελλάδα τη νέα έκδοση Business του Clio, η οποία βασίζεται πάνω στο επαγγελματικό Clio Pro+, όμως διαθέτει στοιχεία εξοπλισμού τα οποία προσφέρουν στον ιδιοκτήτη στοιχεία που συναντά κανείς μόνο σε πλήρως εξοπλισμένες επιβατικές εκδόσεις μοντέλων.  

Το νέο Renault Clio Business είναι εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Media NAV Evo με πλοήγηση, οθόνη αφής 7 ιντσών και το σύστημα Eco2, το οποίο  σε πραγματικό χρόνο δίνει πληροφορίες για την κατανάλωση, αλλά και συμβουλές ώστε ο οδηγός να την ελαχιστοποιήσει.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Renault Twingo 0.9 TCe 90hp

Ο κινητήρας του νέου Clio Business είναι ο 1.500άρης dCi των 90 ίππων, ο οποίος ξεχωρίζει με την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (3,3 λτ./100 χλμ.), αλλά και το χαμηλό του κόστους συντήρησης (serviceκάθε 30.000 χλμ.).

Παράλληλα, υπάρχουν και μια σειρά προτάσεων και πακέτων εξατομίκευσης (Pack Look), που επιτρέπουν στον αγοραστή να δημιουργήσει το δικό του Clio Business επιλέγοντας εκτός από τον εξοπλισμό και ξεχωριστά αισθητικά στοιχεία σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις και ανάγκες.

Στις μεταφορικές του δυνατότητες, το νέο Renault Clio Business μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 506 κιλά, με τον ωφέλιμο όγκο φόρτωσης να αγγίζει τα 896 κυβικά μέτρα. Παράλληλα, ο χώρος φόρτωσης διαθέτει ειδικό μεταλλικό διαχωριστικό με πλέγμα από τη μέση και πάνω, αλλά και πλαστική προστατευτική επένδυση.

Διαβάστε ακόμα: Οδηγούμε το νέο Renault Megane ντίζελ 1.5 dCi 110

Στο τιμολογιακό πεδίο το Renault Clio Pro+ και το Clio Business κοστίζουν στη χώρα μας από 11.657 και 12.403 ευρώ αντίστοιχα χωρίς Φ.Π.Α. και Τέλος Ταξινόμησης, ενώ συνοδεύονται και από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Get it on Google Play Download on the App Store