Πιο κοντά στην πραγματικότητα το Renault Zoe RS

Στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Renault παρουσίασε μία αξιοπρόσεκτη έκδοση του Zoe, η οποία έφερε την ονομασία E-Sport Concept. Αυτή τη φορά θα το δούμε με εμφάνιση πιο κοντά στην πραγματικότητα, από τα χέρια του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi Design.

Ο ίδιος έχει ονομάσει το δημιούργημά του Renault Zoe RS και στις βασικές γραμμές του έχει προσθέσει κάποια χαρακτηριστικά που συναντάμε και σε άλλες εκδόσεις RS των μοντέλων της Renault.

Δείτε επίσης: Το Renault που κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3.2 δλ.

Το πιο… γήινο λοιπόν Renault Zoe, εκτός του ότι πέταξε το E-Sport Concept από το όνομά του, έχει να επιδείξει πιο χαμηλών τόνων σχεδιασμό σε σχέση με το πρωτότυπο. Απουσιάζουν από αυτό οι μεγάλοι αεραγωγοί στο πλάι για χάρη των δύο επιπλέον θυρών, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας του είναι ανασχεδιασμένος και έχει φώτα LED.

Προς το παρόν η συγκεκριμένη έκδοση του Zoe αποτελεί μακρινό όνειρο και δεν πρόκειται να την δούμε στο άμεσο μέλλον. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται η επόμενη γενιά του Zoe να αποκτήσει έκδοση RS. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να αρκεστούμε στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του X-Tomi Design.

Get it on Google Play Download on the App Store