Η ώρα του Renault Megane RS

Η Renault θα γιορτάσει τα 40 χρόνια της στην F1 με μεγαλοπρέπεια, παρουσιάζοντας στον αγώνα του Μονακό αυτή την Παρασκευή το ολοκαίνουργιο Megane RS σε κίτρινο και μαύρο χρώμα. Στην θέση του οδηγού θα βρίσκεται ο Nico Hulkenberg.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, το νέο Renault Megane RS θα βασίζεται όπως είναι φυσιολογικό στο νέο Megane τέταρτης γενιάς και θα είναι πιο επιθετικό σε εμφάνιση, τουλάχιστον όσο μας επιτρέπει το καμουφλάζ της εικόνας να διακρίνουμε.

Το νέο Renault Megane RSλέγεται πως κάτω από το καπό του θα διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο 2.0 λτ. τούρμπο κινητήρας 300 ίππων. Άλλοι πάλι λένε πως θα δούμε τον 1.8 λτ. που είδαμε και στο νέο Alpine A110 ο οποίος αποδίδει 225 ίππους και σε μία πιο ισχυρή, μελλοντική του έκδοση αναμένεται να φτάσει τους 325 ίππους.

Μερικά ακόμη στοιχεία που έχουμε μάθει για το νέο Renault Megane RS είναι πως θα είναι προσθιοκίνητο, θα έχει τετραδιεύθυνση (όπως και το Megane GT), ενώ το κιβώτιό του θα είναι 6τάχυτο, χειροκίνητο. Πιθανό πάντως είναι να το δούμε να διατίθεται προαιρετικά και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Δείτε επίσης:

Αυτό είναι το πίσω μέρος του νέου Renault Megane RS

Renault Clio RS μαθαίνει τι σημαίνει «πράσινη κόλαση» (+video)

Έτσι θα μοιάζει το νέο Renault Clio

Get it on Google Play Download on the App Store