Νέο Renault Captur Iridium σε μόνο 2.000 μονάδες

Η Renault δημιουργεί την πρώτη ειδική έκδοση για την ανανεωμένη γενιά του Captur, με το νέο Captur Iridium να ξεχωρίζει με τις εξωτερικές και εσωτερικές του βελτιώσεις. Το νέο μοντέλο θα κατασκευαστεί σε μόνο 2.000 μονάδες και αποκλειστικά για την αγορά της Γαλλίας, με κόστος από 20.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Renault Kadjar με 1.600άρη turbo 165 ίππων

Αυτό που ξεχωρίζει το νέο Captur Iridium από τα υπόλοιπα είναι οι 4 νέοι και διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί οροφής-αμαξώματος, οι 17 ιντσών ζάντες με νέο σχέδιο, οι προστατευτικές ποδιές σε γκρι χρώμα στους προφυλακτήρες και τα λογότυπα «Iridium».

Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέες επενδύσεις στο ίδιο γκρι χρώμα με τις εξωτερικές ποδιές, που συναντώνται στους αεραγωγούς και τον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ συναντούμε και νέες επενδύσεις στα καθίσματα από ύφασμα και αλκαντάρα. Μοναδικό στοιχείο της έκδοσης αποτελούν και οι φωτιζόμενες επενδύσεις στα χειριστήρια του κλιματισμού.

Διαβάστε ακόμα: Renault Megane R.S. 1.8 με έως 300 PS (+video)

Το νέο Renault Captur Iridium ξεχωρίζει και με τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό που διαθέτει, αφού όπως αναφέρει η γαλλική εταιρεία, στάνταρ είναι το σύστημα πολυμέσων R-Link με ηχοσύστημα της Bose, η τεχνολογία αυτόνομου παρκαρίσματος, καθώς και τα πακέτα Techno και City Plus.

Get it on Google Play Download on the App Store