Νέα έκδοση Renault Captur Hypnotic με όλους τους κινητήρες

Το μικρό SUV Renault Captur έχει σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Γαλλία όπου έχει φτάσει τις 44.000 πωλήσεις το 2015, ενώ πρώτο στην κατηγορία του είναι και στην Ευρώπη με μερίδιο 32,2%. Τώρα η Renault το λανσάρει σε μια νέα ειδική έκδοση, το Captur Hypnotic, το οποίο ξεχωρίζει από μια σειρά αποκλειστικών στοιχείων εξοπλισμού, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό.

Εξωτερικά, το Captur Hypnotic διακρίνεται από το νέο αποκλειστικό χρώμα Cappuccino Brown, τις 17 ιντσών ζάντες και τα λογότυπα Hypnotic. Στο εσωτερικό εφοδιάζεται με δερμάτινες επενδύσεις, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, δίχρωμο ταμπλό, πεντάλ αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων R-Link Evolution με κάμερα οπισθοπορείας και με επενδύσεις χρωμίου.

Το Captur Hypnotic προσφέρεται με όλους τους κινητήρες, οι οποίοι είναι οι βενζίνης των 0.9 λτ. TCe 90 και 1.2 λτ. TCe 120 EDC, καθώς και οι ντίζελ 1.5 λτ. dCi 90, dCi 90 EDC και dCi 110. Ενδεικτικά, οι τιμές στη Γαλλία ξεκινούν από 21.200 ευρώ για το βενζίνης και από 23.700 ευρώ το πετρελαίου.

 

Get it on Google Play Download on the App Store