To νέο SEAT Leon CUPRA θα είναι ακόμη πιο δυνατό

Η SEAT πριν λίγους μήνες παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Leon και όπως είναι λογικό η ανανέωση αυτή θα επηρεάσει θετικά όλη την γκάμα του. Ακόμη και την κορυφαία του έκδοση που φέρει την ονομασία CUPRA και θα είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Στα 300 άλογα θα φτάσει η ιπποδύναμη του SEAT Leon CUPRA σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τιμή που το καθιστά ακόμη πιο δυνατό και προφανώς πιο γρήγορο, από το κορυφαίο αυτή τη στιγμή Leon CUPRA 290.

Και σε αυτή την περίπτωση το ισπανικό μοντέλο θα παίρνει πνοή από τον 2.0 λτ. TFSI από τον οποίο, από ότι φαίνεται, οι μηχανικοί της μάρκας κατάφεραν να βγάλουν ακόμη δέκα αξιόπιστα άλογα. Κάτι που ήταν αναπόφευκτο, προκειμένου να μείνουν στο κυνήγι της πρωτιάς στην κατηγορία των hothatch, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Renault ετοιμάζει και αυτή το κορυφαίο Megane RS, το οποίο οι Γάλλοι συνάδελφοι λένε πως θα έχει 300 ίππους, ίσως και παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη: Έρχεται το νέο Renault Megane RS

Όπως είναι φυσικό, η αύξηση της ισχύος στο νέο Leon CUPRA θα συνοδεύεται από μικροαλλαγές στο στήσιμο του αυτοκινήτου, όπως στην ανάρτηση αλλά και στο σύστημα διεύθυνσης, θα υπάρχουν μεγαλύτερα φρένα, ενώ σχεδιαστικά θα δούμε τις αλλαγές που είδαμε και στα… ταπεινότερα Leon (ανασχεδιασμένα εμπρός LED φώτα, νέο multimedia, πλουσιότερος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας).

Το νέο και πιο ισχυρό Leon CUPRA θα είναι έτοιμο την άνοιξη του 2017, σε 3θυρο, 5θυρο και στέισον βάγκον αμάξωμα, ενώ θα το δούμε και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store