Έτσι θα είναι το νέο SEAT Ibiza

Σύμφωνα με τις τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες, το ολοκαίνουργιο SEAT Ibiza θα κάνει την εμφάνισή του στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 31 Ιανουαρίου. Εμείς όμως σας παρουσιάζουμε από τώρα πως θα είναι το ισπανικό μοντέλο, μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, από ισπανικό μέσο και συγκεκριμένα από το Autopista.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην παραπάνω εικόνα, το νέο SEAT Ibiza θα έχει σαφείς επιρροές από το Leon, όσον αφορά τουλάχιστον το εμπρός μέρος του, ενώ θα έχει και αυξημένες διαστάσεις, σε σχέση με το τωρινό Ibiza τέταρτης γενιάς.

Δείτε επίσης: Η φοβερή έκπτωση της ελληνικής αντιπροσωπείας για το SEAT Leon

Θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και συγκεκριμένα στην διάσημη πλέον MQB πλατφόρμα του ομίλου VW αλλά στην κοντύτερη εκδοχή της. Αυτό στην πράξη σημαίνει λιγότερο βάρος και βελτιωμένη ακαμψία, σε σχέση πάντοτε με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει.

Η SEAT τονίζει πως κάθε γενιά Ibiza σχεδιάστηκε, εξελίχτηκε και παράχθηκε στην Βαρκελώνη, κάτι που μάλλον σημαίνει πως και για το νέο Ibiza θα ισχύει το ίδιο. Η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Get it on Google Play Download on the App Store