Οι πρώτες εικόνες του νέου SEAT Ibiza!

Το νέο Ibiza θα παρουσιαστεί επίσημα από τη SEAT σήμερα, ωστόσο τα ξημερώματα διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες εικόνες του μοντέλου σε χαμηλή ανάλυση, από όπου μπορούμε να δούμε το πως θα είναι η εξωτερική εμφάνιση, αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Σχεδιαστικά λοιπόν, οι πρώτες εικόνες μας αποκαλύπτουν ότι το νέο Ibiza θα μοιάζει πάρα πολύ με το Leon, έχοντας ένα αμάξωμα που εκφράζει παράλληλα περισσότερο δυναμισμό σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, ιδίως στην σπορτίφ έκδοση FR των εικόνων.

Διαβάστε ακόμα: SEAT Leon με έκπτωση έως 3.900 ευρώ

Στο εσωτερικό του, το νέο Ibiza διαθέτει ένα καινούργιο design, με αρκετά λιτές γραμμές στο ταμπλό, στο κέντρο του οποίου εδράζεται η μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων. Λιτή και απέριττη είναι και η εικόνα του πίνακα οργάνων, ενώ τη μουντάδα του μαύρου σπάει το οριζόντιο φιλέτο του ταμπλό, που έρχεται σε διαφορετικό χρώμα ανάλογα με την έκδοση.

Εκτός τώρα από την εμφάνιση και το εσωτερικό, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το νέο Ibiza έχει μακρύνει κατά 95 χλστ. σε σχέση με το προηγούμενο, ξεπερνώντας τα 4,1 μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο μεγάλα μικρά μοντέλα της αγοράς. Το πορτ-μπαγκάζ του είναι επίσης πολύ μεγάλο για την κατηγορία, με 355 λίτρα χωρητικότητας.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή SEAT Leon 1,0 EcoTSI 115 PS

Στους κινητήρες, θα υπάρχει ο 1.000άρης TSI με 95 και 115 άλογα, αλλά και ο 1.400άρης TSI με 150 άλογα (Ibiza FR) για τη βενζίνη, αλλά και τρεις diesel με 80, 95 και 115 άλογα, για τους οποίους δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη πληροφόρηση. Περισσότερα για αυτά, όπως και όλα τα στοιχεία του νέου μοντέλου, τα αναμένουμε στη σημερινή του επίσημη παρουσίαση.

Get it on Google Play Download on the App Store