Η SEAT ετοιμάζει 4θυρο SUV με κουπέ αμάξωμα

Η SEAT έχει παρουσιάσει εδώ και καιρό τις προθέσεις της για την δημιουργία ενός σπορ SUV με κουπέ αμάξωμα, καθώς το 2015 είχε ετοιμάσει το πρωτότυπο 20V20. Και πάνω που οι σκέψεις για την παραγωγή του είχαν αρχίσει να ξεθωριάζουν, ήρθαν δηλώσεις στελέχους να αλλάξουν τα δεδομένα.

Δείτε ακόμη: Να τι γίνεται όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε λακκούβα (+video)

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος έρευνας και εξέλιξης της SEAT Matthias Rabe, έχει πολύ ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του την παραγωγή ενός κουπέ SUV, καθώς θεωρεί πως πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή για την παρουσία ενός τέτοιου μοντέλου στην γκάμα της μάρκας.

Μάλιστα, εκτός από την εμφάνιση η ισπανική μάρκα θέλει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, καθώς λέγεται πως θα το εξοπλίσει με υβριδική τεχνολογία και δυνατότητα φόρτισης από εξωτερική πηγή ενέργειας.

Ο κύριος Rabe, τόνισε επίσης πως ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SEAT, ο κύριος Luca DeMeo, είναι σύμφωνος με μια τέτοια κίνηση, κάτι που όπως αντιλαμβάνεστε αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες να οδηγηθεί στην παραγωγή το συγκεκριμένο μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: Ο Κ.Ο.Κ. αλλάζει – Πρόστιμα σύμφωνα με εισοδηματικά κριτήρια

Και όπως είναι φυσικό, αν γίνει κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να δούμε και εκδόσεις με τα σήματα FR και Cupra να συνοδεύουν το κουπέ SUV της SEAT.

Get it on Google Play Download on the App Store