Νέο SEAT Leon ST: 587 λίτρα για αποσκευές με στιλ

Το Leon για πρώτη φορά αποκτά στην 3η γενιά του και στέισον βάγκον έκδοση, την Sports Tourer, διευρύνοντας την γκάμα του μαζί με τις τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις. Το Leon ST διατηρεί τα βασικά σχεδιαστικά γνωρίσματα του Leon με τον πίσω επιπλέον όγκο να εναρμονίζεται με το υπόλοιπο αμάξωμα και να εκφράζει αρκετά δυναμική για στέισον βάγκον, αισθητική.

Το μεγαλύτερο σε μήκος από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Leon, ST, βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα του ομίλου ΜQB και όπως και το αδελφό VW Golf Variant είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερους χώρους (587 λίτρα για τις αποσκευές, έναντι 380 λτ. του 5θυρου Leon) τόσο μέσω των μεγαλύτερων εξωτερικών του διαστάσεων (μήκος περίπου 4.535 χλστ.) όσο και του πιο χρηστικού χαρακτήρα έναντι των 3θυρων και 5θυρων εκδόσεων.

Το SEAT Leon ST αναμένεται να διατεθεί στην αγορά με την υπάρχουσα γκάμα κινητήρων των υπολοίπων εκδόσεων του Leon, δηλαδή με τους βενζινοκινητήρες των 1.2, 1.4 και 1.8 λίτρων τεχνολογίας TSI και τους πετρελαιοκινητήρες των 1.6 και 2.0 λίτρων TDI. Το κιβώτιο DSG θα είναι προαιρετικά διαθέσιμο και στις δυο πετρελαιοκίνητες εκδόσεις και στις εκδόσεις 1.2 ΤSI και 1.8 TSI των βενζινοκίνητων Leon ST.

Get it on Google Play Download on the App Store