Ανανεωμένο SEAT Ibiza και με νέους κινητήρες βενζίνης – ντίζελ

Με πολλές αναβαθμίσεις παρουσιάζει η SEAT το Ibiza, το οποίο εφοδιάζεται με νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, νέο σύστημα infotainment, νέα χρώματα, ενώ είναι βελτιωμένο και σε οδηγικά χαρακτηριστικά.

Εξωτερικά οι αλλαγές που φέρει το ανανεωμένο μικρό SEAT εστιάζονται στα εμπρός φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED, στις νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών και στα δύο νέα χρώματα – Moostone Greyκαι Chilli Red. Επιπλέον, μέσω των επιλογών εξατομίκευσης Colour Packs, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει διάφορα χρώματα για τη μάσκα, τους καθρέπτες και επενδύσεις στο εσωτερικό.

Στον αναβαθμισμένο θάλαμο των επιβατών υπάρχει νέο μαλακό υλικό στο ταμπλό, καινούργιες ταπετσαρίες και ανανεωμένος διάκοσμος. Την εικόνα εκσυγχρονίζει και το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment, το οποίο περιλαμβάνει Mirror Link, USB, Bluetooth, έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.

Στους κινητήρες, αρχική επιλογή αποτελεί ο ατμοσφαιρικός 3κύλινδρος 1.0 λτ. με απόδοση 75 ίππων. Κατόπιν υπάρχουν οι TSI του 1.0 λτ. με 95 ίππους και 160 Nm ροπής (4,1 λτ./100 χλμ. κατανάλωση και 94 γρ./χλμ. CO2) ή 110 ίππους και 200 Nm ροπής και ο 1.4 TSI ACT (με απενεργοποίηση κυλίνδρων), ισχύος 150 ίππων και 250 Nm ροπής. Στους ντίζελ, αρχικός είναι ο 1.4 TDI 75 PS με κατανάλωση 3,4 λτ./100 χλμ. και 88 γρ./χλμ. CO2. Επίσης περιλαμβάνεται ο 1.6 TDI με 90 και 105 ίππους.

Βελτιωμένο παρουσιάζεται και σε οδηγικά χαρακτηριστικά το ανανεωμένο Ibiza. Αλλαγές έγιναν στην ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού, στα ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτική δοκό για καλύτερο κράτημα και άνεση. Προαιρετικά προσφέρεται το SEAT Drive Profile με τις επιλογές Comfort/Sport μέσω διακόπτη που επεμβαίνει στην σκληρότητα των αμορτισέρ και στην απόκριση του τιμονιού.

Get it on Google Play Download on the App Store