SEAT Ateca σε εικονικές εκδόσεις Cupra και SportCoupe

Λίγες μόλις μέρες μετά την πρώτη παρουσίαση του νέου μικρομεσαίου SUV SEAT Ateca, έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες εικονικές διαφορετικές εκδόσεις του μοντέλου από δύο ανεξάρτητους σχεδιαστές. 

Μέσα από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες αυτές φωτογραφίες, βλέπουμε πως θα έμοιαζε το Ateca σε κορυφαία έκδοση Cupra, αλλά και με δύο πόρτες λιγότερες σε έκδοση SC (SportCoupe). To «φανταστικό» Ateca Cupra δείχνει πάντως αρκετά ενδιαφέρον σχεδιαστικά μέσω των αεροδυναμικών προσθηκών, των ανθρακί ζαντών αλουμινίου, των μαύρων καθρεπτών και μάσκας, των κόκκινων δαγκανών στα φρένα και της χαμηλωμένης ανάρτησης.

Θεωρητικά, το Ateca Cupra θα εφοδιαζόταν με τον 2λιτρο TSI κινητήρα του Leon Cupra, oοποίος αποδίδει 290 ίππους και 350 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα.

Ενδιαφέρον σχεδιαστικά δείχνει και το ψηφιακό Ateca SC με τις μεγαλύτερες εμπρός πόρτες και τα πίσω μικρότερα παράθυρα. Προς το παρόν όμως είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν θα υπάρξει ποτέ Ateca Cupra ή SC, ωστόσο μια πιο ισχυρή έκδοση δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον.

Get it on Google Play Download on the App Store