Έρχεται ανανεωμένη Skoda Octavia RS με 245 ίππους

Πριν από λίγες μέρες η Skoda παρουσίασε την ανανεωμένη Octavia, η οποία δέχτηκε σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές στο εμπρός άκρο κυρίως, ενώ εκσυγχρονίστηκε σε τεχνολογία και ασφάλεια. 

Μέχρι στιγμής επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ανανέωση και για την κορυφαία στην γκάμα Octavia RS, ωστόσο μέσω των ηλεκτρονικά επεξεργασμένων φωτογραφιών από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi Design μπορούμε να πάρουμε μια εικόνα για το πώς μπορεί να είναι το «φρεσκαρισμένο» σπορτίφ μεσαίο μοντέλο της Skoda.

Η ανανεωμένη Skoda Octavia RS θα λανσαριστεί τον ερχόμενο Απρίλιο έχοντας και πάλι δύο εκδόσεις ισχύος με τον 2.0 TSI κινητήρα, μια με 220 ίππους και μια με 230 ίππους. Να υπενθυμίσουμε ακόμα ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσιάστηκε και τετρακίνητη Octavia RS. Παράλληλα, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου και από τα τέλη Μαΐου η Skoda θα φέρει και μια ισχυρότερη έκδοση του ίδιου 2λιτρου TSI κινητήρα με 245 ίππους (RS 245).

Εμφανισιακά, η ανανεωμένη Octavia RS θα έχει τα διπλά φωτιστικά σώματα συνδυασμένα με μαύρη μάσκα, καλύμματα καθρεπτών και οροφή, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, καθώς και μεγαλύτερες ζάντες διαμέτρου 19 ιντσών. Πίσω θα υπάρχουν νέα φανάρια τεχνολογίας LED.

Φυσικά, η ανάρτηση και τα φρένα θα έχουν τις απαραίτητες ενισχύσεις, ενώ θα υπάρξει και πάλι το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό για την Octavia RS 230 και τη νέα RS 245. Σημειώστε ότι το παρόν από πλευράς diesel, θα δώσει και πάλι η Octavia RS με τον 2λιτρο TDI των 184 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store