Νέα Skoda Fabia 1.4 TSI 125 PS με αγωνιστική αύρα

Η Skoda γιορτάζει την πιο επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά στην ιστορία της, με το λανσάρισμα της νέας, ειδικής έκδοσης Fabia 1.4 TSI 125 PS DSG. Το εν λόγω μοντέλο διαθέτει στοιχεία που παραπέμπουν στην αγωνιστική Skoda Fabia R5, η οποία στέφθηκε τριπλός νικητής στην κατηγορία WRC 2 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2017.

Δείτε ακόμη: Κίνηση εμπρός: Τα συν και πλην και το αυτοκίνητο που την καθιέρωσε

Η limited edition αυτή Fabia βασίζεται στην έκδοση Monte Carlo και διακρίνεται εξωτερικά από τη διχρωμία λευκού αμαξώματος με τη μαύρη οροφή, τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε αποχρώσεις πράσινου, λευκού ή μαύρου, τα λογότυπα «WRC 2 2017 champion» και τη νέα απόληξη της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ τιμόνι και νέα αποκλειστικά σπορ θερμαινόμενα καθίσματα. Επίσης, ο εξοπλισμός είναι πλήρης και περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, προσαρμοζόμενο cruise control, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων κ.λπ.  

Την κίνησή της αναλαμβάνει ο 1.4 TSI των 125 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 203 χλμ./ώρα. Επιπλέον, για πιο σπορτίφ οδική συμπεριφορά διαθέτει ανάρτηση με χαμηλωμένα ελατήρια και πιο σφιχτά αμορτισέρ.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα η Mercedes X-Class. Αναλυτικά τιμές και εκδόσεις

Ένας περιορισμένος αριθμός 1.300 Fabia 1.4 TSI 125 PS DSG θα διατεθεί σε 21 χώρες το Φεβρουάριο του 2018, όπως είναι στην Τσεχία, Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Ισλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Βουλγαρία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, Εσθονία και Λετονία. Από τη λίστα απουσιάζει η Ελλάδα.

Get it on Google Play Download on the App Store