Η Skoda σκιαγραφεί τη νέα Fabia

Η Skoda Fabia είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της τσέχικης μάρκας καθώς τερμάτισε τρίτο σε πωλήσεις, πίσω από τα Octavia και Rapid, για το 2017 έχοντας καταλήξει σε 206.500 ιδιοκτήτες (2,1% αύξηση). Πλέον η Skoda σκέφτεται ήδη το μοντέλο που θα την αντικαταστήσει και μας δίνει μια πρώτη εικόνα από αυτό μέσα από το πιο πάνω σκίτσο.

Δείτε ακόμη: Η Kia τρολάρει την Lamborghini (+vdeo)

Πρόκειται για επίσημο σκίτσο, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα η ίδια η Skoda, ενώ τη νέα Fabia θα την δούμε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο σε όλο της το μεγαλείο.

Μέχρι τότε όμως, αυτό που μπορούμε να δούμε από το σκίτσο είναι το ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος της με νέα φώτα και νέα μάσκα, ενώ είναι δεδομένο πως σχεδιαστικές αλλαγές θα υπάρχουν και στο υπόλοιπο αμάξωμά της.

Φυσικά, εξοπλιστικά η νέα Skoda Fabia θα είναι εκσυγχρονισμένη, με αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας αλλά και προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας να την συνοδεύουν σε όλη την γκάμα της.

Διαβάστε επίσης: Οδήγησε και εσύ τα καινούργια μοντέλα της Subaru

Στον τομέα των κινητήρων δεν περιμένουμε ιδιαίτερες αλλαγές. Αν και είναι νωρίς ακόμη να αναφερθούμε με σιγουριά σε αυτούς, το πιθανότερο είναι να δούμε κάτω από το καπό του και τον 1.5 λτ. TSIο οποίος έχει βρει ήδη την θέση του κάτω από τα καπό του VW Polo  αλλά και του SEAT Ibiza.

Get it on Google Play Download on the App Store