Νέα Skoda Superb Combi με τεράστιο χώρο αποσκευών

Λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα της νέας Superb, η Skoda παρουσιάζει την πιο πρακτική και με ακόμα μεγαλύτερους χώρους στέισον βάγκον έκδοση, την Superb Combi η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται από τον Σεπτέμβριο. Συγκριτικά με το προγενέστερο μοντέλο, το νέο διαθέτει 80 χλστ. μακρύτερο μεταξόνιο (2.841 χλστ.), πλατύτερα μετατρόχια και ακόμα μεγαλύτερους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές.

Το τεράστιο πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 660 λίτρων (+27 λτ.) μέχρι το ύψος της εταζέρας και φτάνει τα 1.950 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Στο εσωτερικό της νέας Superb Combi το διαθέσιμο πλάτος εμπρός έχει αυξηθεί κατά 39 χιλιοστά, το ωφέλιμο ύψος ανέρχεται στα 995 χλστ. εμπρός και 1.001 χλστ. πίσω, ενώ ο αέρας για τα πόδια των πίσω επιβατών είναι 157 χλστ. Επίσης, το εσωτερικό πλάτος πίσω μεγάλωσε κατά 70 χιλιοστά.

Σχεδιαστικά, το νέο μεγάλο στέισον βάγκον της Skoda είναι πιο κομψό από ποτέ άλλοτε και σε σχέση με το σεντάν διαφέρει ουσιαστικά από τη μεσαία κολόνα και μετά. Το πίσω τμήμα έχει εναρμονιστεί με επιτυχία με το υπόλοιπο αμάξωμα, ακολουθώντας της σχεδιαστικές γραμμές του. Οι κινητήρες είναι οι βενζίνης 1.4 TSI, 1.8 TSI, 2.0 TSI, 1.6 TDIκαι 2.0 TDI απόδοσης από 120 έως 280 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store