Νέα έκδοση smart fortwo Brabus και forfour Crosstown

Νέες εκδόσεις τόσο για το fortwo όσο και για το forfour παρουσίασε η smart, οι οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Αυτές είναι οι fortwo Cabrio Brabus edition #2 και forfour Crosstown.

Το fortwo Cabrio Brabus edition #2 αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια του edition#1 που είδαμε στην περσινή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Αυτό έχει να επιδείξει νέο χρώμα αμαξώματος με κόκκινη, υφασμάτινη οροφή, χρωματικός συνδυασμός που υιοθετείται και στο εσωτερικό. Νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών της Brabus με ελαστικά διαστάσεων 185/50 εμπρός και 205/45 πίσω.

Στις πλάτες των επιβατών της συγκεκριμένης έκδοσης του smart fortwo θα βρίσκεται ο 3κύλινδρος 1.0 λτ. υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας ο οποίος αποδίδει 90 ίππους και συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων. Αλλαγές υπάρχουν και στο σετάρισμα της ανάρτησης, το οποίο έχει γίνει δίνοντας προτεραιότητα στα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Η τιμή του είναι στα 26.750 ευρώ στην Γερμανία.

Δείτε επίσης: Η smart βάζει τέλος στην βενζίνη στις Η.Π.Α.

Όσον αφορά στο forfour Crosstown Edition, αυτό έχει να επιδείξει μία πιο… σκληροτράχηλη με την smartνα κάνει λόγο για crossover χαρακτήρα. Συγκεκριμένα η εμφάνισή του τονίζεται από τα προστατευτικά που έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά του αμαξώματος χαμηλά (τα οποία είναι αφαιρούμενα).

Και αυτό κάτω από το καπό του έχει τον 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 λτ. των 90 ίππων ο οποίος όμως συνεργάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store