Νέο smart Brabus 15th anniversary για τα 15 χρόνια συνεργασίας smart και Brabus

Η smart γιορτάζει τα 15 χρόνια συνεργασίας με την Brabus για τη δημιουργία των κορυφαίων εκδόσεων του fortwo και του forfour, παρουσιάζοντας μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία «15th anniversary», η οποία θα συνδυαστεί είτε με το smart fortwo coupe, είτε με το smart fortwo cabrio.

Η νέα έκδοση του smart fortwo Brabus ξεχωρίζει με το ειδικό ασημί εξωτερικό της χρώμα, τα carbonκαλύμματα των καθρεπτών, τους πιο σπορ προφυλακτήρες με τον πίσω να έχει και έναν νέο διαχύτη, τις πλαϊνές ποδιές, αλλά και τις ειδικής σχεδίασης ζάντες 16 ή 17 ιντσών.

Στο θάλαμο των επιβατών, ξεχωρίζουν τα καφέ δερμάτινα σπορ καθίσματα με ασημί λεπτομέρειες και μοτίβου μικρών διαμαντιών, το σπορ δερμάτινο τιμόνι με ραφές, ο αλουμινένιος επιλογέας ταχυτήτων και τα ειδικά πατάκια, μαζί με τις carbon επενδύσεις και τα ασημί πλαίσια στις πόρτες.

Από πλευράς κινητήρων, το νέο smart fortwo Brabus 15th anniversary μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον 900άρη κινητήρα βενζίνης των 90 ίππων, είτε με την ισχυρότερη έκδοσή του των 109 ίππων ή ακόμα και με το ηλεκτρικό smart των 81 ίππων.

Το νέο επετειακό smart Brabus θα κατασκευαστεί σε μόνο 150 μονάδες παγκοσμίως και είναι από αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για παραγγελίες. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα: 

Νέα υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων StarRent Mercedes & smart 

Το απόλυτο smart Brabus Ultimade 125 HP σε τιμές σοκ! 

Νέα έκδοση smart fortwo Brabus και forfour Crosstown


 

Get it on Google Play Download on the App Store