Το Smart των καπεταναίων σε τιμή σοκ!

Αυτό δεν είναι ένα τυχαίο Smart ForTwo Branus. Πρόκειται για μία ειδική έκδοση πολύ περιορισμένης παραγωγής η οποία θα περιοριστεί στις 10 μονάδες. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Smart με την Sunseeker, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στη ναυπήγηση θαλαμηγών και κότερων.


Έτσι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το εσωτερικό του Smart ForTwo Brabus Sunseeker One Of Ten όπως είναι η πλήρης του ονομασία θυμίζει κάτι από τις πολυτελείς καμπίνες των γιοτ της φίρμας.

Το δέρμα σε κρεμ απόχρωση κυριαρχεί στο εσωτερικό καθώς συναντάται σε καθίσματα, πόρτες, υπογραχιόνιο, τιμόνι, ταμπλό και επιλογέα ταχυτήτων. Παντού με τα λογότυπα της Sunseeker. Στο πάνω μέρος του ταμπλό υπάρχει και η σχετική επισήμανση της έκδοσης Sunseeker One Of Ten. Φυσικά τα δάπεδα στο εσωτερικό είναι ξύλινα αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την αίσθηση της ποιότητας και της πολυτέλειας.

Διαβάστε ακόμα: Τιμές για smart BRABUS από 20.930 ευρώ – νέος τιμοκατάλογος smart

Το εξωτερικό αυτού του Smart ForTwo Brabus είναι βαμμένο στο χρώμα Midnight Sapphire και συνδυάζεται με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών καθώς και τριπλή απόληξη στην εξάτμιση.

Για τις επιδόσεων φροντίζει ο τρικύλινδρος κινητήρας με τους 125 ίππους και τα 200 Nm ροπής που εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9,2 δλ. και τελική ταχύτητα 175 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμα: Νέο smart Brabus 15th anniversary για τα 15 χρόνια συνεργασίας smart και Brabus

Όλα τα παραπάνω βέβαια ανεβάζουν την τιμή του Smart ForTwo Brabus Sunseeker One Of Ten στις 59.900 ευρώ, όταν το βασικό Smart ForTwo Brabus Cabrio τιμάται στην Ελλάδα 25.520 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store