Νέα έκδοση smart fortwo edition Moscot αξίας 30.000 ευρώ!

Η smart σε συνεργασία με τη εταιρεία κατασκευής γυαλιών οράσεως Moscot δημιούργησαν το συλλεκτικό smart fortwo edition Moscot, για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων της Mocsot. Το εν λόγω μοντέλο θα κατασκευαστεί σε 100 αντίτυπα και ως βάση χρησιμοποιήθηκε το υπάρχον smart fortwo cabrio Brabus.

Εξωτερικά, η ειδική αυτή έκδοση του fortwo ξεχωρίζει από τη διχρωμία με τα μαύρα πάνελ του αμαξώματος και τα κίτρινου χρώματος πλαίσιο trition, εμπρός κολόνες, τόξα της οροφής και ρίγες στους καθρέπτες. Επιπλέον, οι μαύρες γυαλιστερές ζάντες φέρουν ένα πολύ λεπτό κίτρινο δακτύλιο. Αντίστοιχοι χρωματικοί συνδυασμοί συναντώνται και το μοντέρνο εσωτερικό, όπου όλες οι επιφάνειες είναι καλυμμένες με δέρμα.

Το smart fortwo edition Moscot, εξοπλίζεται με την χαμηλωμένη κατά 10 χλστ. ανάρτηση της Brabus και με διάφορα σπορτίφ στοιχεία τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Για την κίνησή του φροντίζει το 3κύλινδρο turbo μηχανικό σύνολο του 1.0 λτ. απόδοσης 102 ίππων, ενώ η τιμή του στη Γερμανία, ανέρχεται στις 29.524 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store