Έτοιμο το ανανεωμένο SsangYong Korando

Η SsangYong φαίνεται πως έχει πάρει τα πάνω της, καθώς όχι μόνο έκλεισε το 2016 κάνοντας ρεκόρ πωλήσεων, αλλά ετοιμάζεται και για νέο ρεκόρ το 2017. Και για να πετύχει το στόχο ετοιμάζει νέα μοντέλα. Ανάμεσα σε αυτά και το εικονιζόμενο, ανανεωμένο Korando. 

Το ανανεωμένο Korando αποτελεί το νέο… βέλος στη φαρέτρα της SsangYong, στην οποία βρίσκονται ήδη τα Tivoli και XLV, ενώ μέσα στη χρονιά θα έρθει να προστεθεί και το νέο Rexton.

Το ανανεωμένο SsangYong Korando έχει να επιδείξει μικρές αισθητικές διαφοροποιήσεις, καθώς έχει νέα φώτα εμπρός με στοιχεία LED, ανασχεδιασμένους προβολείς ομίχλης και νέους προφυλακτήρες. Το καρέ των εξωτερικών αλλαγών συμπληρώνουν τα νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το SsangYong Actyon Sports 2.0 4WD

Περνώντας στο εσωτερικό συναντάμε και εκεί κάποιες αλλαγές οι οποίες είναι και αυτές με τη σειρά τους μικρής έκτασης. Συγκεκριμένα έχουμε νέο πίνακα οργάνων, νέο τιμόνι και καινούργια οθόνη για το σύστημα πολυμέσων.

Σε αυτές τις πρώτες πληροφορίες η SsangYong κάνει λόγο για μοτέρ πετρελαίου 2.2 λτ. με 178 ίππους και 400 Nm ροπής το οποίο θα συνεργάζεται είτε με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με αυτόματο ισάριθμων σχέσεων. Πάντως δεν αποκλείεται στη χώρα μας να το δούμε και με μικρότερα μοτέρ. Φυσικά θα διατεθεί τόσο ως δικίνητο όσο και ως τετρακίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store