Νέο SsangYong Rexton Sports (+video)

Η SsangYong είναι μία εταιρεία η οποία έχει αποκτήσει μία εξειδίκευση στα εκτός δρόμου και παντός εδάφους αυτοκίνητα, ενώ από την γκάμα της δεν έλειπαν ποτέ και τα pick-up. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και το νέο SsangYong Rexton Sports ή αλλιώς Musso για κάποιες συγκεκριμένες αγορές.

Δείτε ακομη: Το video με την ημερομηνία παρουσίασης της Mercedes G-Class

Η κορεάτικη μάρκα έδωσε μόλις πριν λίγες ώρες στην δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα του νέου της μοντέλου, το οποίο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και από την ονομασία συγγενεύει στενά με το Rexton.

Και τα δύο αυτοκίνητα πατάνε στο ίδιο πλαίσιο, τύπου σκάλας, ενώ μοιάζουν αρκετά και μέχρι τις μεσαίες κολόνες. Από εκεί και πίσω η ύπαρξη καρότσας διαφοροποιεί αισθητά την σχεδίαση, όπως είναι φυσικό.

Η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα είναι η μόνη του Rexton Sports καθώς θα ακολουθήσει και άλλη με μακρύτερη καρότσα. Το κορεάτικο μοντέλο θα έχει κάτω από το καπό του μοτέρ 2.2 λτ. 187 ίππων και 420 Nm ροπής, το οποίο θα συνεργάζεται με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο της Aisin.

Σχετικά με το αν θα έρθει στην χώρα μας, ακόμη τα το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο, καθώς είναι νωρίς ακόμη και για τους ανθρώπους της ίδιας της εταιρεία να προχωρήσουν με προβλέψεις σχετικά με τον ερχομό του στην Ελλάδα και φυσικά την τιμή του.

Διαβάστε επίσης: Έτσι φτιάχνει 100 μοτέρ την ημέρα η Toyota (+video)

Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η SsangYong έχει ήδη προς διάθεση στην ελληνική αγορά pick-up και συγκεκριμένα το Actyon Sports, την δοκιμή του οποίου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store