Νέο μεγάλο SUV Subaru VIZIV-7 δείνχει το επόμενο Tribeca

Η Subaru παρουσίασε για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το νέο μεγάλο πρωτότυπο SUV μοντέλο της VIZIV-7 Concept, το οποίο δείχνει το διάδοχο του Tribeca, που σταμάτησε να παράγεται το 2014. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για πρωτότυπο μοντέλο, δεν θα αργήσει πολύ να μπει στην παραγωγή, αφού η Subaru έχει προγραμματίσει να το λανσάρει στις αγορές της Βορείου Αμερικής στις αρχές του 2018.

Το πληθωρικό σε διαστάσεις VIZIV-7 Concept έχει μήκος 5.200 χλστ., πλάτος 2.030 χλστ., ύψος 1.860 χλστ. και μεταξόνιο 2.990 χλστ., ενώ πατάει σε ζάντες διαμέτρου 21 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 265/55.

Για το εσωτερικό του δεν υπάρχει καμία εικόνα από την Subaru. Ωστόσο θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων και θα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο. Το μελλοντικό αυτό μεγάλο SUV της Subaru θα στοχεύει απευθείας στο νέο VW Atlas με τις επίσης μεγάλες διαστάσεις και τις επτά θέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Subaru WRX S4 tS με πολλές αναβαθμίσεις

Σχεδιαστικά το αυτοκίνητο παραγωγής θα υιοθετήσει τα βασικά αισθητικά γνωρίσματα του πρωτότυπου μοντέλου, όπου κυριαρχούν η μεγάλη εμπρός τραπεζιοειδής μάσκα, τα έντονα νεύρα στα πλαϊνά και τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα.

Για την κίνησή του θα υπάρχει τετρακύλινδρος τούρμπο κινητήρας, αλλά και πιθανώς ένας μεγαλύτερος 6κύλινδρος 3.6 λτ.

Get it on Google Play Download on the App Store