Ανανεωμένο Subaru BRZ με πρόγραμμα για πίστα

Η Subaru παρουσίασε και επισήμως το ανανεωμένο BRZ το οποίο έχει μία σειρά από αλλαγές οι οποίες είναι κυρίως αισθητικές και εντοπίζονται τόσο στο αμάξωμα του ιαπωνικού σπορ κουπέ, όσο και στο εσωτερικό. Ας τις δούμε λοιπόν αναλυτικά.

Όποιος έχει εντρυφίσει στο θέμα Subaru BRZ, τότε σίγουρα μπορεί να βρει τις διαφορές της ανανεωμένης έκδοσης, χωρίς να βάλει δίπλα δίπλα το τωρινό αυτοκίνητο και το facelift.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Opel Insignia 

Το αμάξωμα του ανανεωμένου Subaru BRZ διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, εμπρός και πίσω, με τον εμπρός να έχει να επιδείξει και νέες εισαγωγές αέρα. Τα φώτα εμπρός είναι πλέον Full LED, ενώ τα πίσω φώτα είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένα και συγκεκριμένα το φλας τους έχει αλλάξει. Τις εξωτερικές αλλαγές συμπληρώνει η αεροτομή στο πίσω καπό και οι ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου με 10 ακτίνες.

Στο εσωτερικό έχει προστεθεί πλέον έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων (κάτι που είχαμε δει και στο Toyota GT86), η οποία πλέον προβάλει πληροφορίες όπως χρονόμετρο, μέτρηση δύναμης G κλπ. Νέο είναι και το τιμόνι, ενώ σύμφωνα με τη Subaru το εσωτερικό έχει ποιοτικότερα υλικά και γενναίες δόσεις αλκαντάρα.

Διαβάστε επίσης: Πως να καταστρέψεις 97 ολοκαίνουργιες BMW (+video)

Σύμφωνα με τους Ιάπωνες αλλαγές υπάρχουν και στο μοτέρ, το οποίο έχει να επιδείξει νέο μπλοκ με νέους εκκεντροφόρους. Αλλαγές που δεν προσφέρουν παραπάνω ιπποδύναμη αλλά βελτιώνουν το στροφάρισμα του κινητήρα, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας του και την κατανάλωση καυσίμου.

Όσον αφορά στην οδική του συμπεριφορά, η ανάρτηση είναι επαναρυθμισμένη, ενώ υπάρχει πλέον διαθέσιμο και πρόγραμμα TRACK για χρήση σε πίστα και σύστημα hill-start.

Το Subaru BRZ θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα την άνοιξη του 2017.

Get it on Google Play Download on the App Store