Παίζει με τα νεύρα μας η Subaru με το BRZ STI Sport

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το Subaru BRZ περιμένουμε διακαώς έκδοση του με τα διακριτικά STI. Πλέον η ώρα αυτή ήρθε, αλλά μην φανταζόσαστε τρελή ιπποδύναμη, αφού η έκδοση STI Sport, όπως θα ονομάζεται, θα έχει δυστυχώς μόνο αισθητικές διαφορές

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, εντός έδρας δηλαδή, θα παρουσιάσει η Subaru το νέο της καμάρι, που δεν είναι άλλο από την έκδοση STI Sport του ανανεωμένου BRZ. Μάλιστα την παραπάνω ανακοίνωση η Subaru την έκανε δίνοντας ταυτόχρονα και μία φωτογραφία του αυτοκινήτου στη δημοσιότητα.

Το Subaru BRZ STI Sport, όπως είναι η πλήρης ονομασία του λοιπόν, αν και θα κάνει την εμφάνισή του ως πρωτότυπο, δεν αναμένεται να έχει αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο που θα οδηγηθεί στην παραγωγή.

Δείτε ακόμη: Πως λειτουρεί η τετρακίνηση της Subaru σε συνθήκες ελάχιστης πρόσφυσης (+video)

Όπως βλέπουμε και από την εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική μάρκα το αμάξωμα του Subaru BRZ STI Sport φέρει αεροδυναμικά βοηθήματα, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγάλα λογότυπα STI και νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε μαύρο χρώμα. Μαύροι είναι και οι εξωτερικοί καθρέφτες, καθώς και ο δέκτης σήματος στην οροφή.  

Από το εσωτερικό δεν έχουμε κάποια εικόνα, αλλά η Subaru κάνει λόγο για διχρωμία και φυσικά ύπαρξη λογότυπων STI.

Δυστυχώς, κάτω από το καπό του Subaru BRZ STI Sport δεν θα υπάρξουν όπως λένε οι πληροφορίες μας κάποιες αλλαγές. Έτσι ο 2.0 λτ. επίπεδος κινητήρας των 205 ίππων θα παραμείνει ως έχει.

Εμείς να θυμίσουμε πως η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store