Με πολλές αλλαγές τα Subaru WRX και WRX STI

Με διάφορες αναβαθμίσεις και αλλαγές παρουσιάζει η Subaru τα σπορ μικρομεσαία σεντάν μοντέλα της WRX και WRX STI, οι οποίες είναι τόσο αισθητικές, όσο και μηχανικές. 

Οι εξωτερικές αλλαγές σε αμφότερα τα μοντέλα εστιάζονται στην νέου σχεδιασμού μάσκα εμπρός με το μεγαλύτερο παράλληλα άνοιγμα και στους ανασχεδιασμένους LED προβολείς εμπρός που βοηθούν στον φωτισμό των στροφών στη νυχτερινή οδήγηση. Επιπλέον, όλα στα WRX STI διαθέτουν πλέον νέους βραχίονες στήριξης σχάρας οροφής.

Δείτε ακόμα: Παίζει με τα νεύρα μας η Subaru με το BRZ STI Sport

Στο εσωτερικό των WRX και WRX STI υπάρχουν καλύτερης ποιότητας υλικά, υποβραχιόνιο στο πίσω κάθισμα με ποτηροθήκες, επανασχεδιασμένες χειρολαβές και πιο γρήγορο άνοιγμα του πορτ μπαγκάζ μέσω τηλεχειρισμού. Επιπλέον έχει βελτιωθεί η ηχομόνωση, ενώ προστέθηκε νέο σύστημα infotainment με οθόνη 7,0 ιντσών (έναντι 6,2 ιντσών) και μεγαλύτερη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών στον πίνακα οργάνων (5,9 ιντσών έναντι 4,3 ιντσών).

Πρόσθετα, η Subaru βελτίωσε την εμπρός δομή των WRX και WRX STI για περισσότερη ασφάλεια σε ενδεχόμενο μετωπικής σύγκρουσης. Από τεχνικής σκοπιάς, το WRX με τον 2.0 λτ. tubro Boxer κινητήρα των 268 ίππων, διαθέτει νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσει, στο τιμόνι και στο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο για καλύτερη οδηγική αίσθηση. Το νέο προαιρετικό Performance Package για το WRX Premium διαθέτει καθίσματα της Recaro με 8 ρυθμίσεις, κόκκινες δαγκάνες των φρένων, ενισχυμένα τακάκια και 18άρες ζάντες.

Δείτε ακόμα: Υβριδικά τα νέα Subaru Impreza WRX και STI;

Το ανανεωμένο WRX STI με τον 2.5 λτ. turbo κινητήρα των 305 ίππων διαθέτει και αυτό αλλαγές στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων και στο διαφορικό Driver Controlled Center Differential (DCCD) με Symmetrical All-Wheel Drive, καθώς και ενισχυμένα φρένα. Οι 19 ιντσών ζάντες συνδυάζονται με ελαστικά 245/35, ενώ οι κίτρινες δαγκάνες των φρένων με τις 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και τις 2πίστονες πίσω διαθέτουν και αυτές με την σειρά τους βελτιώσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store