Προ των πυλών το 7θέσιο Subaru SUV (+video)

Πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα τον περασμένο Νοέμβριο, η Subaru είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Viziv-7. Πλέον επανέρχεται στο προσκήνιο με το επίσης πρωτότυπο Ascent το οποίο θα είναι και το όνομα του μοντέλου όταν θα οδηγηθεί και επισήμως στην παραγωγή.

Το μεγάλο SUV της ιαπωνικής μάρκας, έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης όχι τυχαία αφού από εκεί θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα, με την Subaru μάλιστα να λέει πως αφορά αποκλειστικά την αγορά της Β. Αμερικής.

Το Subaru Ascent Concept έχει υιοθετήσει την σχεδιαστική γλώσσα «Dynamic x Solid», σε μία όμως πιο… γήινη εκδοχή αυτή τη φορά, καθώς φαίνεται πως έχει έρθει πολύ κοντά στην τελική μορφή που θα έχει και όταν βγει στην παραγωγή. Το μήκος του είναι στα 5.049 χλστ., το πλάτος στα 1.989 χλστ. και το ύψος στα 1.839 χλστ., ενώ το μεταξόνιό του εκτείνεται στα 2.972 χλστ.

Από την άλλη το εσωτερικό του διακρίνεται για τα ποιοτικά υλικά, τις οθόνες αφής και τα ανάλογα πάνελ αφής ακόμη και για τον χειρισμό των παραθύρων, ενώ υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων και πάνω από όλα τρεις άνετες σειρές καθισμάτων για να φιλοξενήσουν μέχρι εφτά επιβάτες (στην ασυνήθιστη διάταξη 2+2+3 θέσεων).

Get it on Google Play Download on the App Store