Αυτή είναι η ημερομηνία παρουσίασης του Subaru BRZ STI

Το Subaru BRZ έχει δεχθεί έντονη κριτική για την απόδοσή του, καθώς θεωρείται αυτοκίνητο που έχει πολύ λιγότερα άλογα από αυτά που θα μπορούσε το πλαίσιό του να αντέξει. Όμως η Subaru δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και ετοιμάζει έκδοση STI για το σπορ κουπέ της.

Έτσι μετά από την κατασκοπευτική εικόνα που σας παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες σε αυτό το άρθρο εδώ, πλέον έχουμε και την επίσημη teaser εικόνα η οποία ανέβηκε στον λογαριασμό της Subaru Αμερικής στο twitter.

Μάλιστα η εικόνα αυτή συνοδευόταν και από ημερομηνία παρουσίασης η οποία είναι η 8 Ιουνίου. Το αν θα δούμε περισσότερα άλογα κάτω από το καπό του Subaru BRZ STI είναι ακόμη άγνωστο. Οι Ιάπωνες έχουν ξεκαθαρίσει εξάλλου πως το τούρμπο το φιλάνε για το WRX STI.

Παρόλα αυτά σίγουρα θα δούμε αλλαγές στο στήσιμο του αυτοκινήτου, bodykit για αεροδυναμική βελτίωση και πιο επιθετική εμφάνιση και κάποια αύξηση της ιπποδύναμης μέσω αλλαγών στην αναπνοή και στο σύστημα εξαγωγής του μοτέρ. Υπομονή όμως μέχρι την άλλη εβδομάδα οπότε και θα έχουμε όλες τις επίσημες πληροφορίες.

Δείτε επίσης:

Nissan GT-R me 2.700 ίππους κάνει το 400άρι σε 6,98 δλ. (+videos)

Giulia Quadrifoglio προσπερνά τα πάντα εκτός από… Porsche 911 GT3 RS (+video)

BMW M3 E30 παραδίδει μαθήματα στο Nurburgring (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store