Έρχεται νέο Subaru WRX

Αισθητή θα κάνει την παρουσία της στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, που ανοίγει τις πύλες της στις 25 Οκτωβρίου, η Subaru που σκοπεύει να παρουσιάσει δύο νέες, σπορ κατασκευές με την μία να είναι το μελλοντικό WRX.

Δείτε ακόμη: Video: Το νέο Kia Stonic με κάθε λεπτομέρεια

Προς το παρόν η Subaru δεν αναφέρει πουθενά τα τρία θρυλικά αρχικά, όπως φαίνεται όμως και από την εικόνα, ετοιμάζει ένα σπορ σεντάν μοντέλο, με επιθετικές γραμμές, το οποίο η ίδια το ονομάζει Viziv Performance Concept.

Φυσικά η ονομασία αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς προέρχεται από τις λέξεις «vision» και «innovation» και συνοδεύει αρκετά πρωτότυπα μοντέλα της μάρκας, κρύβοντας φυσικά κάτι άλλο…

Διαβάστε επίσης: Ποια μεγάλη και πολυτελής Mercedes διαθέτει μοτέρ 1.600 κ.εκ.;

Βλέποντας λοιπόν τις εικόνες και γνωρίζοντας πως η Subaru δουλεύει ήδη στην εξέλιξη δύο σεντάν αυτοκινήτων (το ένα είναι το επόμενο Legacy και το άλλο το WRX) τότε αυτό που βλέπουμε στις παραπάνω εικόνες, μας δίνει μια ιδέα από το επόμενο WRX.

Εκτός από τα δύο σεντάν αυτοκίνητα, στο περίπτερο της Subaru θα είναι μία νέα ειδική έκδοση του BRZ, με αισθητικές διαφοροποιήσεις και δυναμικότερα οδικά χαρακτηριστικά από ανάρτηση, τιμόνι και φρένα.

Get it on Google Play Download on the App Store