Subaru WRX STI Final Edition

Η παραγωγή της τωρινής γενιάς του WRX STI φτάνει στο τέλος της και στην Subaru ετοίμασαν την καθιερωμένη τελευταία έκδοση.

Το Subaru WRX STI Final Edition φέρει ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών που στο εσωτερικό τους κρύβουν τα μεγαλύτερα φρένα της Brembo με τις κίτρινες δαγκάνες.

Δείτε ακόμα: Subaru WRX STI S208 σε περιορισμένη παραγωγή…

Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας έχει ελαφρώς ανασχεδιασμένη εικόνα με μαύρη γρίλια και μεγαλύτερη εισαγωγή για ακόμα καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Τελευταία πινελιά στο εξωτερικό τα σήμα “Final Edition” στις πόρτες του Subaru WRX STI Final Edition.

Στο εσωτερικό συναντούμε λεπτομέρειες στην κεντρική κονσόλα, στον επιλογέα του κιβωτίου και στο τιμόνι σε gloss ενώ το κόκκινο χρώμα εντοπίζεται στις ζώνες ασφαλείας στις επενδύσεις και στα καθίσματα. Φυσικά στη βάση του κιβωτίου υπάρχει αναγραφή της περιορισμένης παραγωγής του Subaru WRX STI Final Edition η οποία θα περιοριστεί στις 150 μονάδες.

Δείτε ακόμα: Subaru Impreza WRX STI δεν καταλαβαίνει τίποτα (+video)

Εξοπλιστικά η τελευταία αυτή έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου φέρει μεγαλύτερη οθόνη 5,9 ιντσών στην κορυφή του ταμπλό, κάμερα οπισθοπορείας καθώς και θερμαινόμενα καθίσματα.

Get it on Google Play Download on the App Store