Κλεφτή ματιά στο νέο Subaru WRX STI

Το Subaru Viziv Performance είναι ήδη γεγονός από τον περασμένο Οκτώβριο και στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά όσοι βρεθούν εκεί. Αυτή την φορά όμως βλέπουμε το πρώτο του σκίτσο ως Viziv Performance STI Concept.

Δείτε ακόμη: Zάντα που δεν σπάει από την Michelin (+video)

Και όταν λέμε στον τίτλο του άρθρου μας για WRX STI δεν το λέμε για να εντυπωσιάσουμε ή να αποσπάσουμε το ενδιαφέρον σας, αφού ο ίδιος ο σχεδιαστής της ιαπωνικής μάρκας, Mamoru Ishii έχει πει πως «το Viziv μας δείχνει πως θα η σπορ έκδοση του μελλοντικού σεντάν μοντέλου μας». Επομένως στην συγκεκριμένη εκδοχή του πρωτότυπου μιλάμε για το νέο WRX STI.

Φυσικά η φωτογραφία δεν είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική, αφήνοντας μας με την αγωνία για το τι θα δούμε στην έκθεση του Τόκιο όπου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, παρόλα αυτά είναι αρκετή για να μας επιτρέχει να χαζέψουμε το άκρως επιθετικό εμπρός μέρος και φυσικά την φτερούγα σήμα κατατεθέν των WRX STI στο πίσω.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία για το 2017

Όσον αφορά στο τι μοτέρ θα δούμε κάτω από το καπό του, προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Μόνο σίγουρο είναι πως το μοτέρ 2.5 λτ. δεν έχει μέλλον, έτσι είπε τουλάχιστονς ο David Dello Stritto, μάρκετινγκ μάνατζερ της μάρκας στην Ευρώπη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μοτέρ 2.0 λτ. στον εμπρός άξονα και ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω.

Get it on Google Play Download on the App Store