Service Mercedes Α-Class από 77 ευρώ

O Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz ΕΚΚΑ Service με την πολυετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, προσφέρει πακέτα service για τις δύο πρώτες γενιές της Mercedes A-Class (W168, W169) σε τιμές που ξεκινούν από 77 ευρώ.


Πιο αναλυτικά, το Service Assyst μικρό (Service A) το οποίο κοστίζει 77 ευρώ στα μοντέλα Α140, A150, A160, A170 και A180, εξασφαλίζει ένα διεξοδικό check-up και περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού, ενώ ελέγχονται τα επίπεδα υγρών, τα φρένα, τα συστήματα φωτισμού κ.λπ.

Με 51 ευρώ πραγματοποιείται η αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού (Δείτε εδώ τα Πακέτα Service). Να σημειωθεί ότι όλα τα λιπαντικά και φίλτρα είναι γνήσια και έχουν εξελιχθεί ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές κινητήρων της Mercedes-Benz και εγγυώνται την άριστη απόδοσή τους.

Η ΕΚΚΑ Service λειτουργεί συνεργείο και φανοποιείο στην Καλλιθέα, καθώς και φανοποιείο στο Γέρακα. Παράλληλα, προσφέρονται πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για κάθε κάτοχο αυτοκινήτου Mercedes-Benz, όπως είναι:

• 24ωρη εξυπηρέτηση φύλαξης οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησής του

• Δυνατότητα παραλαβής – παράδοσης του οχήματός σας στο χώρο σας

• 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη στο 6396 868680

Πατήστε Εδώ για Ραντεβού στην ΕΚΚΑ Service για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα

ΕΚΚΑ line: 210 9248880

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store