Γυάλισμα φαναριών Mercedes και προσφορές σε μικροεπισκευές

Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz ΕΚΚΑ Service με την πολυετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο service του αυτοκινήτου σας αλλά και στις επισκευές του αμαξώματος. Έτσι, η Mercedes που έχετε στην κατοχή σας διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όχι μόνο μηχανικά αλλά και σε εμφάνιση.

Δείτε ακόμη: Προσφορές Mercedes σε αναλώσιμα ανταλλακτικά

Είτε πρόκειται για ζημιά στο αμάξωμα, στο χρώμα ή αν απαιτείται η αντικατάσταση μερών του οχήματος, για οποιαδήποτε επισκευή ατυχήματος, το πιστοποιημένο φανοβαφείο της ΕΚΚΑ Service είναι ο κατάλληλος προορισμός. Μόνο οι απόλυτα εξειδικευμένοι επαγγελματίες επισκευάζουν στα πιστοποιημένα συνεργεία της ΕΚΚΑ Service κάθε μοντέλο νέο ή παλαιότερο της Mercedes, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz και μεθόδους επισκευής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Έτσι διασφαλίζονται στο ακέραιο και οι εγγυήσεις για το όχημα.

Η ΕΚΚΑ Service προσφέρει στην τιμή των 50 ευρώ (+ΦΠΑ) το γυάλισμα των θαμπωμένων εμπρός φαναριών, βελτιώνοντας σημαντικά τον φωτισμό και την ορατότητα. Παράλληλα, οι κάτοχοι των Mercedes μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές που ισχύουν για μικροεπισκευές στο αμάξωμα και λοιπές εργασίες που αφορούν τα εξωτερικά μέρη.

Δείτε ακόμη: Service Mercedes Α-Class από 77 ευρώ

Να σημειωθεί ακόμα ότι η ΕΚΚΑ Service συνεργάζεται με όλες τις επώνυμες ασφαλιστικές εταιρείες και με μια απλή εξουσιοδότηση γίνεται η αποζημίωση απευθείας από την ασφαλιστική, χωρίς να χρειάζεται οικονομική μεσολάβηση από τον πελάτη.

Πατήστε Εδώ για Ραντεβού στην ΕΚΚΑ Service για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας

ΕΚΚΑ line: 210 9248880

Χάρτες:

Get it on Google Play Download on the App Store